Go Back
+ servings
Hindbærmuffins med hvid chokolade

Hindbærmuffins med hvid chokolade

Disse muffins er lækre søde med en smule syrlighed fra hindbær samt bløde stykker af hvid chokolade. De er toppet med den lækreste hindbærcreme.
Arbejdstid 30 min
Tilberedningstid 1 t
Samlet tid 1 t 30 min
Ret Hindbærmuffins med hvid chokolade
Antal 10 stk

Ingredienser

  • 50 g smør
  • 2 æg
  • 150 g rørsukker
  • 175 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1,5 dl mælk
  • 70 g hvid chokolade
  • 20 friske hindbær

Frosting

  • 15 friske hindbær
  • 250 g flormelis
  • 125 g usaltet smør
  • 200 g flødeost naturel

Sådan gør du 

  • Smelt smør klart og lad det køle af. Pisk æg og rørsukker luftigt, tilsæt det afkølede smør. Bland mel, bagepulver og mælk i dejen. Hak chokolade og vend den i dejen. Fyld 10 store muffinforme 2⁄3 op, kom 2 hindbær i hver. Bages ca 20 minutter ved 200 grader. Lad kagerne afkøle på en rist.
  • Mos hindbær og sigt dem, så kernerne ikke kommer med. Pisk smør og flødeost sammen. Tilsæt flormelis og pisk frostingen luftig. Tilsæt hindbærsaft meget lidt ad gangen. Frostingen må ikke blive for tynd. Hvis den bliver for tynd kan der tilsættes mere flormelis.
  • Fyld frosting i en sprøjtepose og dekorer de afkølede kager.
Hindbærmuffins med hvid chokolade