Grove pizzasnegle

 

Grove pizzasnegle

Grove pizzasnegle

Disse grove pizzasnegle smager fantastisk og samtidig er et mere sund alternativ til det hvide brød. En god snack på farten og altid børnenes favorit.
Arbejdstid 20 min
Tilberedningstid 1 t 50 min
Samlet tid 2 t 10 min
Ret Grove pizzasnegle

Ingredienser

  • 50 g gær
  • 2 dl mælk
  • 1,5 dl yoghurt naturel
  • 2 æg
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk honning
  • 1 dl olivenolie
  • 400 g hvedemel, cirka
  • 250 g rugmel, cirka
  • 1 æg til at pensle med
  • 4 dl tomatsauce eller pizzasauce
  • 100 g revet mild ost

Sådan gør du 

  • Lun mælken en anelse og rør gæren i. Tilsæt æg, A38, honning, salt, rugmel, olie, og rør det grundigt sammen. Rør og ælt derefter hvedemel i, lidt af gangen til dejen er smidig og jævn. Stil dejen til hævning med et viskestykke over i en time. Rul derefter dejen ud på et bord drysset med mel. Den skal være ca. 0,5 cm i tykkelsen.
  • Fordel tomatsaucen og drys ost ud over hele dejen, på nær 4 cm fra den ene kant. Rul dejen sammen til en lang rulle, afslut med dejen uden noget. Skær snegle i ca 2 cm tykkelse med en skarp kniv. Sæt dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve i 30 min overdækket med viskestykke over, mens ovnen varmes op til 200 grader. Pensl med et sammenpisket æg og bag dem i ca.17 min.
Grove pizzasnegle
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering