Grillet gedeost
Her er en nem og lækker ret med grillet gedeost på brød - smager godt med salat til. Den passer godt som frokost eller forret.
Ingredienser
- 8 skiver gedeost
- 4 små skiver ristet brød, gerne groft.
- 2 spsk honning (1 spsk til dressing og 1 spsk til gedeosten)
- feldsalat eller babyspinatblade
- 20 blåbær
- 10 hakkede mandler eller valnødder evt ristede.
- 1 tsk dijon sennep
- 3 spsk olivenolie
- 0,5 spsk æbleeddike
- 1 kvist frisk timian
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Gedeosten anrettes på brødskiverne og ristes i ovnen på 200 grader cirka 10 minutter til de er let gyldne.
Tilbehør
- Skyl salaten og lad det dryppe af. Dressing, pisk 1 tsk honning, sennep, olie, eddike, salt og peber sammen og bland det med salaten.
- Anret med de ristede skiver brød med ost. Drys med timian og dryp med en smule honning. Anret evt med salat af salatblade, blåbær, nødder og dressing.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!