
Græskarsuppe med kokosmælk
Denne cremede suppe har en let smag af kokos og skønne krydderier. En dejlig ret i sig selv, men også god som forret.
Ingredienser
- 1 kg græskar i grove tern (uden skal og kerner)
- 10 korianderfrø
- 1 tsk stødt kardemomme
- 1 finthakket løg
- 3 spsk kokosolie
- 4 fed hvidløg
- 3 dl kokosmælk
- 1 tsk gurkemeje
- 1 tsk chiliflager
- 1 tsk kanel
- lidt revet muskatnød
- limesaft
- 150 g ristede salte græskarkerner
Sådan gør du
- Kom kokosolie i en stor gryde, svits: græskar, løg, hvidløg, koriander frø, gurkemeje, chiliflager, kardemomme og kanel. Tilsæt vand, indtil det dækker, og lad det hele koge godt igennem, til alle grøntsagerne er møre.
- Blend det til en suppe. Tilsæt kokosmælken og smag til med salt, muskat og lidt limejuice.
- Anret suppen i dybe tallerkener med ristede salte græskarkerner og godt brød til.

Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!