
Græskarfritter
Lækre sprøde og salte græskarfritter, som er et sundere alternativ til almindelige pommes frittes. Lækkert som tilbehør til aftenmaden eller bare som snack.
Ingredienser
- 1 hokkaido græskar
- 1 dl olivenolie (0,5-1dl, alt efter græskar str.)
- 60 g salt
- 25 g sukker
- 2 tsk knorr Aromat
- 5 tsk løgpulver
- 2 tsk paprika
- evt lidt tørret chilli
Sådan gør du
- 1 græskar skrælles og skæres i ca 1 x 1 cm stave, som pommes frites.
- Bland salt, sukker, aromat, løgpulver, paprika og evt chilli.
- Vend stavene i olivenolie og drys med krydderiblandingen.
- Fritterne bages i ovnen i ca 30 min ved 200 grader. Vend jævnligt, så de bliver sprøde på alle sider. Kan grilles let til sidst - men hold godt øje, at de ikke bliver brændte.

Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!