Græskarfritter

Græskarfritter
Græskarfritter

Græskarfritter

Lækre sprøde og salte græskarfritter, som er et sundere alternativ til almindelige pommes frittes. Lækkert som tilbehør til aftenmaden eller bare som snack.
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 50 min
Samlet tid 1 t 40 min
Køkken Efterårsmad, Snacks, Tilbehør til aftensmad, Vegetar mad
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 hokkaido græskar
  • dl olivenolie (0,5-1dl, alt efter græskar str.)
  • 60 g salt
  • 25 g sukker
  • 5 g knorr Aromat
  • 10 g løgpulver
  • 4 g paprika
  • evt lidt tørret chilli

Sådan gør du
 

  • 1 græskar skrælles og skæres i ca 1 x 1 cm stave, som pommes frites.
  • Bland salt, sukker, aromat, løgpulver, paprika og evt chilli.
  • Vend stavene i olivenolie og drys med krydderiblandingen.
  • Fritterne bages i ovnen i ca 30 min ved 200 grader. Vend jævnligt, så de bliver sprøde på alle sider. Kan grilles let til sidst - men hold godt øje, at de ikke bliver brændte.
Tried this recipe?Let us know how it was!
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering