
Græskarkage med chokoladestykker
Denne græskarkage er dejlig blød og våd med varme krydderier og lækre små chokoladestykker. En rigtig efterårskage, som matcher skønt med en kop varm the.
Ingredienser
- 120 g grahamsmel
- 60 g fuldkornshvedemel
- 1,5 tsk bagepulver
- 1 tsk kanel
- 0,25 tsk muskatnød
- 0,25 tsk ingefær
- 0,25 tsk salt
- 0,5 dl kokosolie, smeltet
- 2,4 dl græskarpuré på dåse
- 0,5 dl græsk yoghurt
- 0,5 dl ahornsirup
- 0,5 dl brun sukker
- 1 sammenpisket æg
- 2 tsk vaniljesukker
- 1,5 dl chokoladeknapper
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smør en bageform ca 20 x 15 cm med fedtstof.
- Bland mel, bagepulver, krydderier, salt og sæt det til side.Smelt kokosolie ved at placere det i en mikrobølgeovn i 15 sekunder af gangen med omrøring imellem, indtil der ikke er flere klumper. I en ny skål, bland græskar, græsk yoghurt, ahornsirup, sukker, æg og vanilje. Tilføj kokosolien herefter.
- Bland de våde ingredienser til de tørre ingredienser og rør forsigtigt. Tilsæt chokoladeknapper og vend forsigtigt rundt i dejen. Fordel dejen i formen, bagetid ca 50 min. Lad kagen køle af min 10 min før servering.

Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!