Græskarkage med chokoladestykker

Græskarkage med chokoladestykker
Græskarkage med chokoladestykker

Græskarkage med chokoladestykker

Denne græskarkage er dejlig blød og våd med varme krydderier og lækre små chokoladestykker. En rigtig efterårskage, som matcher skønt med en kop varm the.
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 1 min
Samlet tid 1 t 11 min
Køkken Efterårsmad, Halloween, Kager
Antal 15 stykker, ca

Ingredienser
  

  • 120 g grahamsmel
  • 60 g fuldkornshvedemel
  • 1,5 tsk bagepulver
  • 1 tsk kanel
  • 0,25 tsk muskatnød
  • 0,25 tsk ingefær
  • 0,25 tsk salt
  • 0,5 dl kokosolie, smeltet
  • 2,4 dl græskarpuré på dåse
  • 0,5 dl græsk yoghurt
  • 0,5 dl ahornsirup
  • 0,5 dl brun sukker
  • 1 sammenpisket æg
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1,5 dl chokoladeknapper

Sådan gør du
 

  • Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smør en bageform ca 20 x 15 cm med fedtstof.
  • Bland mel, bagepulver, krydderier, salt og sæt det til side. Smelt kokosolie ved at placere det i en mikrobølgeovn i 15 sekunder af gangen med omrøring imellem, indtil der ikke er flere klumper. I en ny skål, bland græskar, græsk yoghurt, ahornsirup, sukker, æg og vanilje. Tilføj kokosolien herefter.
  • Bland de våde ingredienser til de tørre ingredienser og rør forsigtigt. Tilsæt chokoladeknapper og vend forsigtigt rundt i dejen. Fordel dejen i formen, bagetid ca 50 min. Lad kagen køle min 10 min før servering.
Tried this recipe?Let us know how it was!
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering