Go Back
+ servings
Græskarfritter

Græskarfritter

Lækre sprøde og salte græskarfritter, som er et sundere alternativ til almindelige pommes frittes. Lækkert som tilbehør til aftenmaden eller bare som snack.
Arbejdstid 20 min
Tilberedningstid 50 min
Samlet tid 1 t 10 min
Ret Græskarfritter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 hokkaido græskar
  • 1 dl olivenolie (0,5-1dl, alt efter græskar str.)
  • 60 g salt
  • 25 g sukker
  • 2 tsk knorr Aromat
  • 5 tsk løgpulver
  • 2 tsk paprika
  • evt lidt tørret chilli

Sådan gør du 

  • 1 græskar skrælles og skæres i ca 1 x 1 cm stave, som pommes frites.
  • Bland salt, sukker, aromat, løgpulver, paprika og evt chilli.
  • Vend stavene i olivenolie og drys med krydderiblandingen.
  • Fritterne bages i ovnen i ca 30 min ved 200 grader. Vend jævnligt, så de bliver sprøde på alle sider. Kan grilles let til sidst - men hold godt øje, at de ikke bliver brændte.
Græskarfritter