Græskar puré, basis opskrift
Græskar puré, basis opskrift

Græskar puré, basis opskrift

Opskriften på hjemmelavet puré er enkel, men tager lidt tid. Heldigvis passer det sig selv, det meste af tiden. Der kan også være penge at spare ved at lave dit eget puré, selvfølgelig mest i efteråret hvor det er højsæson for græskar. Tiderne ændrer sig hele tiden og mange steder kan man nu også købe græskar udenfor sæson. Græskar puré kan bruges bruges til bla supper, smoothies, kager, brød mv. Prøv feks at lave græskarboller eller hurtige græskarkager i kop
Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 1 t
Samlet tid 1 t 10 min
Ret Græskar puré, basis opskrift
Antal 4 dl, afhængig af græskar størrelse

Ingredienser

  • 1 hokkaido græskar
  • få spsk vand

Sådan gør du
 

  • Del græskaret i kvarte og rens grundigt for kerner og tråde. Bag græskaret med skal på 175 grader i ca 1-1,5 time afhængig af størrelse. Kødet skal føles mørt, når man stikker idet med en gaffel. Når græskaret er færdigbagt, skrabes kødet af skallen og blendes med en smule vand. Så nemt er det.
Græskar puré, basis opskrift
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering