
Græskar puré, basis opskrift
Opskriften på hjemmelavet puré er enkel, men tager lidt tid. Heldigvis passer det sig selv, det meste af tiden. Der kan også være penge at spare ved at lave dit eget puré, selvfølgelig mest i efteråret hvor det er højsæson for græskar. Tiderne ændrer sig hele tiden og mange steder kan man nu også købe græskar udenfor sæson. Græskar puré kan bruges bruges til bla supper, smoothies, kager, brød mv. Prøv feks at lave græskarboller eller hurtige græskarkager i kop
Ingredienser
- 1 hokkaido græskar
- få spsk vand
Sådan gør du
- Del græskaret i kvarte og rens grundigt for kerner og tråde. Bag græskaret med skal på 175 grader i ca 1-1,5 time afhængig af størrelse. Kødet skal føles mørt, når man stikker idet med en gaffel. Når græskaret er færdigbagt, skrabes kødet af skallen og blendes med en smule vand. Så nemt er det.

Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!