Go Back
+ servings
Chokolademuffins

Chokolademuffins

Bløde svampede fugtige chokolademuffins med en god smag af chokolade og chokoladestykker. Spis denne lækre muffin lidt vaniljeis.
Arbejdstid 20 min
Tilberedningstid 20 min
Samlet tid 40 min
Ret Chokolademuffins
Antal 14 muffins

Ingredienser

  • 250 g sukker
  • 3 æg
  • 200 g finthakket mørk chokolade
  • 200 g smør
  • 200 g hvedemel
  • 30 g kakaopulver, usødet
  • 1 vaniljestang
  • 1,5 tsk bagepulver
  • 2 dl mælk
  • 0,5 tsk salt
  • 50 g mørk chokolade grofthakket

Sådan gør du
 

  • Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Bland vaniljekornene med sukker og æg. Pisk sammen til en luftig masse.
  • Smelt smør i en gryde ved lav varme, tag derefter gryden af varmen. Rør med det samme de 200 g mørk chokolade i det smeltede smør og rør godt rundt til al chokoladen er smeltet og lidt kølet af. Bland chokolade og smørblandingen i æggesnapsen, sammen med mælk.
  • I en ny skål blandes mel, salt, kakao, 50 g chokolade og bagepulver grundigt. Det hele røres i chokolademassen. Hæld dejen i 14 muffinforme og bag ved 175 grader alm. oven i ca 20 min.
Chokolademuffins