Chokoladekage
Denne chokoladekage er tung, våd og svampet i konsistensen med med rund kakao smag, lige som mange elsker den.
Ingredienser
- 6 spsk kakao
- 250 g hvedemel
- 300 g sukker
- 1 tsk natron
- 1 tsk bagepulver
- 0,25 tsk salt
- 2 æg
- 250 g smeltet smør
- 2,5 dl mælk
Glasur
- 3 spsk kakao
- 250 g flormelis
- 2 tsk kanel
- 2 spsk blødt smør
- 0,5 dl kogende mælk
Sådan gør du
- Alle ingredienserne blandes i en skål og røres sammen til dejen er cremet i konsistens.
- Dejen kommes herefter i en smurt bradepande (ca 25 X 30) eller springform. Bages i ovn 170 grader i ca 35 min. Det anbefales ikke at bruge varmluft. Stik med en nål i midten efter endt tid, for at se om kagen er færdig.
- Når kagen er kølet af, laves glasuren. Alle ingredienserne røres sammen, undtagen mælk. Tilsæt kogende mælk og rør grundigt. Smøres ud over den afkølede kage.
Lyder som en lækker kage, den skal prøves.
God fornøjelse og god Sct Hans til dig.