Chokoladekage

 

Chokoladekage

Chokoladekage

Denne chokoladekage er tung, våd og svampet i konsistensen med med rund kakao smag, lige som mange elsker den.
Arbejdstid 15 min
Tilberedningstid 35 min
Samlet tid 50 min
Ret Chokoladekage
Antal 10 stykker

Ingredienser

  • 6 spsk kakao
  • 250 g hvedemel
  • 300 g sukker
  • 1 tsk natron
  • 1 tsk bagepulver
  • 0,25 tsk salt
  • 2 æg
  • 250 g smeltet smør
  • 2,5 dl mælk

Glasur

  • 3 spsk kakao
  • 250 g flormelis
  • 2 tsk kanel
  • 2 spsk blødt smør
  • 0,5 dl kogende mælk

Sådan gør du
 

  • Alle ingredienserne blandes i en skål og røres sammen til dejen er cremet i konsistens.
  • Dejen kommes herefter i en smurt bradepande (ca 25 X 30) eller springform. Bages i ovn 170 grader i ca 35 min. Det anbefales ikke at bruge varmluft. Stik med en nål i midten efter endt tid, for at se om kagen er færdig.
  • Når kagen er kølet af, laves glasuren. Alle ingredienserne røres sammen, undtagen mælk. Tilsæt kogende mælk og rør grundigt. Smøres ud over den afkølede kage.
Chokoladekage
2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering