Kanelkage

Denne kage er svampet, blød og har en skøn mild kanelsmag. En rigtig familie favorit.
Arbejdstid 20 min
Tilberedningstid 50 min
Samlet tid 1 t 40 min
Ret Kanelkage
Antal 10 stykker

Ingredienser

  • 125 g smeltet smør
  • 400 g sukker
  • 400 g hvedemel
  • 5 tsk stødt kanel
  • 2 tsk natron
  • 0,5 liter kærnemælk

Glasur

  • 50 g smeltet smør
  • 250 g flormelis
  • 2 tsk vanilie
  • 1 spsk kakao
  • 4 spsk varmt vand

Sådan gør du 

  • Pisk smeltede smør og sukker sammen. Rør Kærnemælk i. Tilsæt de øvrige ingredienser.
  • Hæld dejen i en smurt bradepande ca. 25x30 cm. Bag kagen ved 200 grader i ca 30 min.
  • Glasuren røres sammen og smøres på, når kagen er afkølet.
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering