Aspargessalat med ravigotte dressing
Asparges er forårsbebudere og ravigotte dressing er solskin. Denne her salat kan bruges vegetarisk med godt brød eller på bund af kolde kartofler, som skøn grill tilbehør, på buffet eller som lækkerier i en madkurv. Den er hurtig at lave, men smager som en mere tidskrævende ret, og er en flot servering.
Ingredienser
- 1 bundt asparges
Dressing:
- 2 spsk hvidvin
- 2 spsk olie
- 2 spsk ravigotte
- 0,25 tsk salt og frisk kværnet peber
Topping:
- 2 spsk kapers
- 2 spsk finthakkede rødløg
- 2 hakkede hårdkogte æg
Sådan gør du
- Skær den nederste trævlede del af aspargesene. Giv dem et kort opkog, afkøl og anret dem på et fad.
- Pisk dressingen sammen, hæld over aspargesene.
- Fordel toppingen over.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!