Go Back
+ servings
Aspargessalat med ravigotte dressing

Aspargessalat med ravigotte dressing

Asparges er forårsbebudere og ravigotte dressing er solskin. Denne her salat kan bruges vegetarisk med godt brød eller på bund af kolde kartofler, som skøn grill tilbehør, på buffet eller som lækkerier i en madkurv. Den er hurtig at lave, men smager som en mere tidskrævende ret, og er en flot servering.
Arbejdstid 15 min
Tilberedningstid 10 min
Samlet tid 25 min
Ret Aspargessalat med ravigotte dressing
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 bundt asparges

Dressing:

  • 2 spsk hvidvin
  • 2 spsk olie
  • 2 spsk ravigotte
  • 0,25 tsk salt og frisk kværnet peber

Topping:

  • 2 spsk kapers
  • 2 spsk finthakkede rødløg
  • 2 hakkede hårdkogte æg

Sådan gør du 

  • Skær den nederste trævlede del af aspargesene. Giv dem et kort opkog, afkøl og anret dem på et fad.
  • Pisk dressingen sammen, hæld over aspargesene.
  • Fordel toppingen over.
Aspargessalat med ravigotte dressing