Brændte mandler
Super nem opskrift på brændte mandler, som kan spise hele året rundt - ikke kun til jul. Det tager ikke lang tid at lave, så det er hele umagen værd. Om ikke andet, så sparer man som regel en pæn skilling ved at lave dem selv, særlig hvis du skal købe mandlerne på tilbud. Opbevar mandlerne tørt i en lufttæt beholder, når de er kølet af.
Ingredienser
- 100 g mandler
- 100 g sukker
- 0,25 tsk vaniljepulver eller 1 tsk vaniljesukker
- 1 tsk kanel kan udelades
- 3 spsk vand
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne sammen på en pande, ved middel varme. Rør hele tiden, så det ikke brænder på.
- Når siruppen tykner og sukkeret krystallisere sig og samler sig rundt om mandlerne - tages panden af varmen.
- Når de er klar læg straks mandlerne over på bagepapir til afkøling.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!