Sunde squashmuffins

Sunde squashmuffins
Sunde squashmuffins

Sunde squashmuffins

Lækre og sunde squashmuffins som også mætter. Frys evt ned, hvis du har svært ved at lade dem være. Gode som dessert, snack eller mellemmåltid.
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 1 t 20 min
Samlet tid 2 t 40 min
Køkken Desserter, Kager, Morgenmad og brunch, Picnic, Sund dessert, Sund snack
Antal 16 muffin ca

Ingredienser
  

  • 200 g revet squash
  • 50 g groft hakkede hasselnødder
  • 1 dl havregryn
  • 2 æg
  • 5 spsk agave sirup
  • 2 tsk bagepulver
  • 75 g rugmel
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk kardemomme
  • 2 spsk Rapsolie

Sådan gør du
 

  • Hæld den revne squash i en si. Lad den dryppe af i ca 30 min.
  • Pisk æg med en elpisker. Bland bagepulver, havregryn, rugmel, kanel og kardemomme sammen.
  • Rør revet squash sammen med hasselnødder, æg, sirup, rugmel samt rapsolie.
  • Bages i springform eller muffinforme ved 180 grader g i ca 35 min.
Tried this recipe?Let us know how it was!
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering