
Sunde squashmuffins
Lækre og sunde squashmuffins som også mætter. Frys evt ned, hvis du har svært ved at lade dem være. Gode som dessert, snack eller mellemmåltid.
Ingredienser
- 200 g revet squash
- 50 g groft hakkede hasselnødder
- 1 dl havregryn
- 2 æg
- 5 spsk agave sirup
- 2 tsk bagepulver
- 75 g rugmel
- 1 tsk kanel
- 1 tsk kardemomme
- 2 spsk Rapsolie
Sådan gør du
- Hæld den revne squash i en si. Lad den dryppe af i ca 30 min.
- Pisk æg med en elpisker. Bland bagepulver, havregryn, rugmel, kanel og kardemomme sammen.
- Rør revet squash sammen med hasselnødder, æg, sirup, rugmel samt rapsolie.
- Bages i springform eller muffinforme ved 180 grader g i ca 35 min.

Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!