Pomfritter i ovn

Pomfritter i ovn
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Disse pomfritter er lækre sprøde og salte, som pomfritter skal være. De kræver lidt planlægning, men der er ikke meget arbejde i dem. Lav dem som tilbehør eller snack med dip.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Pomfritter i ovn
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Disse pomfritter er lækre sprøde og salte, som pomfritter skal være. De kræver lidt planlægning, men der er ikke meget arbejde i dem. Lav dem som tilbehør eller snack med dip.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid15min
Ventetid4timer
Samlet tid4 timer15 min
  • Sværhedsgrad nem
personer
Arbejdstid15min
Ventetid4timer
Samlet tid4 timer15 min
  • Sværhedsgrad nem
personer

SÅDAN GØR DU

  1. Skær kartoflerne i tynde stave, nogenlunde lige store. Det kan både være med og uden skræl.
  2. Læg kartoflerne i en stor skål med vand i 2 til 12 timer, jo længere des bedre. Skift vand undervejs.
  3. Lad kartoflerne dryppe af i en si og bagefter tørre på et rent viskestykke. Når viskestykket bliver vådt, da skift det til et tørt. De skal ligge i minimum en time.
  4. Hæld kartoflerne i en pose med olie, salt og evt krydderier i ca 1 time.
  5. Hæld den overskydende olie fra. Fordel kartoflerne jævnt på en bageplade med bagepapir, Bag ved 250 grader indtil de er gyldne og sprøde.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *