Paneret laks med parmesan

Paneret laks med parmesan
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
En hurtig og lækker fiskeret. Parmesan ostens salte og kraftige smag giver laksen en god karakter, perfekt supleret med en knasende sprød gylden overflade.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Paneret laks med parmesan
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
En hurtig og lækker fiskeret. Parmesan ostens salte og kraftige smag giver laksen en god karakter, perfekt supleret med en knasende sprød gylden overflade.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid5min
Ventetid15min
Samlet tid20min
  • Sværhedsgrad nem
personer
Arbejdstid5min
Ventetid15min
Samlet tid20min
  • Sværhedsgrad nem
personer

SÅDAN GØR DU

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Pisk æg med 2 spsk vand i en dyb tallerken. Bland rasp , parmesanost og tørrede urter i en anden dyb tallerken.
  3. Pensl laksefileter med pisket æg og læg et lag rasp blanding oven på. Placer stykkerne på en smurt bageplade . Bag i 12 til 15 min, ikke længere end højst nødvendigt.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *