Klatkager lavet af risengrød

Klatkager lavet af risengrød
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Når du nu alligevel står med en rest risengrød, hvorfor så ikke lave lækre klatkager? De tager ingen tid at lave og de smager himmelsk.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Klatkager lavet af risengrød
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Når du nu alligevel står med en rest risengrød, hvorfor så ikke lave lækre klatkager? De tager ingen tid at lave og de smager himmelsk.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid20min
Ventetid20min
Samlet tid40min
  • Sværhedsgrad nem
personer cirka
Arbejdstid20min
Ventetid20min
Samlet tid40min
  • Sværhedsgrad nem
personer cirka

SÅDAN GØR DU

  1. Pisk æg og sukker, tilsæt med mel. Rør risengrøden grød i sammen med vaniljesukker og citronskal.
  2. Lad dejen hvile i køleskabet i ca 20 min.
  3. Smelt smør på en pande. Læg små klatkager i smørret, steg dem ved svag til jævn varme i ca 2 min på hver side, indtil de er gyldne. Steg resten af klatkagerne, til hele dejen er brugt.
  4. Kan serveres med forskelligt tilbehør, her nogle forslag: æblegrød og kanelsukker, formelis og marmelade, frugtkompot og flødeskum, is og chokoladesovs. De kan også spise helt som de er, både kolde og varme.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *