Græske frikadeller med tzatziki

Græske frikadeller med tzatziki
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Er du vild med hvidløg, så kommer du ikke uden denne lækre ret. Den smager helt fantastisk, næsten som en lille ferie til Grækenland.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Græske frikadeller med tzatziki
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Er du vild med hvidløg, så kommer du ikke uden denne lækre ret. Den smager helt fantastisk, næsten som en lille ferie til Grækenland.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid30min
Ventetid30min
Samlet tid60min
  • Sværhedsgrad nem
personer
Arbejdstid30min
Ventetid30min
Samlet tid60min
  • Sværhedsgrad nem
personer

SÅDAN GØR DU

  1. Rør det hakkede kød sammen salt, til det bliver sejt. Bland med de øvrige ingredienser. Frikadellerne steges i fedtstof.
Tzatziki
  1. Agurk rives på et rivejern med store tænder. Massen lægges i en si, og der drysses en smule salt over, for at få væden ud. Lad det dryppe af i 15-30 minutter. Yoghurt kommes i en skål og blandes med hvidløg.
  2. Den revne agurk må gerne nærmest vrides fri for væske, inden den kommes i yoghurten. Herefter blandes forsigtigt rundt. Tilsæt dild og oregano. Olivenolien vendes i. Smag til med salt og friskkværnet peber. Tzatziki har godt af at stå på køl inden den skal serveres.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *