Thai svinekød med grønne bønner
En hurtig og meget lækker ret med masser af sødme, hvidløg, chili og fish sauce.
Arbejdstid 20 min
Tilberedningstid 20 min
Samlet tid 40 min
- 4 dl jasmin ris
- 500 g hakket svinekød
- Olie
- 5 fed finthakket hvidløg
- 0,5-1 finthakket rød chili
- 4 spsk sukker
- 200 g grønne bønner (evt frosne)
- fish sauce
- 100 g majs
Kog ris efter anvisning på emballagen.
Steg kødet i rigelig olie. Hak hvidløg og chili og steg med.
Når kødet er gyldent, drysses sukker over og retten svitser, indtil sukkeret er brunet. Tag kødet fra panden.
Skær bønnerne i mindre stykker. Hæld lidt mere olie på panden og svits bønnerne ca 1 min.
Hæld 0,5 dl vand på panden og lad bønnerne et par minutter. Bland ris med kød og bønner, smag til med fish sauce og server.