Go Back
+ servings

Sunde squashmuffins

Lækre og sunde squashmuffins som også mætter. Frys evt ned, hvis du har svært ved at lade dem være. Gode som dessert, snack eller mellemmåltid.
Arbejdstid 20 min
Tilberedningstid 1 t 20 min
Samlet tid 2 t 40 min
Antal 16 muffin ca

Ingredienser

  • 200 g revet squash
  • 50 g groft hakkede hasselnødder
  • 1 dl havregryn
  • 2 æg
  • 5 spsk agave sirup
  • 2 tsk bagepulver
  • 75 g rugmel
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk kardemomme
  • 2 spsk Rapsolie

Sådan gør du
 

  • Hæld den revne squash i en si. Lad den dryppe af i ca 30 min.
  • Pisk æg med en elpisker. Bland bagepulver, havregryn, rugmel, kanel og kardemomme sammen.
  • Rør revet squash sammen med hasselnødder, æg, sirup, rugmel samt rapsolie.
  • Bages i springform eller muffinforme ved 180 grader g i ca 35 min.