Sunde squashmuffins
Lækre og sunde squashmuffins som også mætter. Frys evt ned, hvis du har svært ved at lade dem være. Gode som dessert, snack eller mellemmåltid.
Arbejdstid 20 min
Tilberedningstid 1 t 20 min
Samlet tid 2 t 40 min
- 200 g revet squash
- 50 g groft hakkede hasselnødder
- 1 dl havregryn
- 2 æg
- 5 spsk agave sirup
- 2 tsk bagepulver
- 75 g rugmel
- 1 tsk kanel
- 1 tsk kardemomme
- 2 spsk Rapsolie
Hæld den revne squash i en si. Lad den dryppe af i ca 30 min.
Pisk æg med en elpisker. Bland bagepulver, havregryn, rugmel, kanel og kardemomme sammen.
Rør revet squash sammen med hasselnødder, æg, sirup, rugmel samt rapsolie.
Bages i springform eller muffinforme ved 180 grader g i ca 35 min.