Sprøde kartoffelchips

Disse chips er vanedannende lækre. De er nemme at lave til f.eks tv-hygge eller før gæstemiddagen.
Arbejdstid 15 min
Tilberedningstid 30 min
Samlet tid 1 t
Ret Sprøde kartoffelchips
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 500 g kartofler
  • 4 spsk jomfruolivenolie
  • flagesalt

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 225 grader.
  • Skræl kartoflerne og skær dem i meget tynde skiver.
  • Kartoflerne skal være helt tørre, før de vendes med olivenolie. Brug gerne en pose, til at fordele olien. Spred kartoffelskiverne ud på 2 bageplader med bagepapir. Drys med flagesalt og steg dem i ovnen i ca 10-15 min, til de er gyldne og sprøde.
2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering