Pølsehorn

Disse pølsehorn er både lækre og nemme at lave. Her har man også muligheden for at vælge pølser med fornuftigt indhold.
Forb. tid 25 min
Tilb. tid 1 t 50 min
Samlet tid 3 t
Ret Pølsehorn
Antal 24 pølsehorn

Ingredienser

  • 50 g gær
  • 2,5 dl lunkent vand
  • 1 dl Olie
  • 2 tsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 450 g hvedemel ca
  • 1 æg til pensling
  • 8 pølser

Sådan gør du
 

  • Gær opløses i vandet, herefter olie samt sukker og salt. Tilsæt mel og dejen æltes godt, til den er jævn og smidig. Lad dejen hæve ca 15 min.
  • Form pølsehornene og lad dem hæve igen 15 min. Pensles med pisket æg. Bag ved 200 grader i ca 15 min.
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering