Råsyltet græskar med vanilje

Opskrift på råsyltet græskar med vanilje.

Råsyltet græskar med vanilje kan bruges som lækkert tilbehør eller topping til stegt fisk, kylling, grøntsager eller kød. Det smager også dejligt på smørrebrød med f.eks. leverpostej. Når man råsylter bevarer man lidt mere “bid” i græskaret, hvilket giver en rigtig lækker konsistens. Se flere opskrifter med skønne græskar.

Opskrift på råsyltet græskar med vanilje.

Råsyltet græskar med vanilje

Sød og syrligt råsyltet græskar med vanilje, smager lækkert med fisk, kød og kylling. De lækre græskartern bevarer deres faste struktur, hvilket giver et dejligt "bid".
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 15 min
Samlet tid 30 min
Ret græskar, hokkaido, råsyltet græskar med vanilje, vanilie, vanilje
Køkken Aftensmad, Efterårsmad, Halloween, Økonomisk mad, Tilbehør til aftensmad, Vegetar mad
Antal 1 glas

Ingredienser
  

  • 0,5 tsk fint salt
  • 300 g hokkaido græskar i små tern
  • 2 dl eddike
  • 2,5 dl rørsukker
  • 1 stang vanilje

Sådan gør du
 

  • Rens og skær græskaret i små tern. Drys lidt salt på.
  • Bring eddike og rørsukker til kogepunktet sammen med en en flækket vaniljestang. Rør rundt, til sukkeret er smeltet. Lad lagen afkøle lidt. Hæld lagen over det saltede rå græskar.
  • Hæld det råsyltede græskar i et sylteglas. Råsyltet græskar kan holde sig i månedsvis i køleskabet.
Tried this recipe?Let us know how it was!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering