
Løgbrød med gorgonzola til grill
Masser af løg i cremet sovs med gorgonzola på sprød bund. Det her brød er sindssygt lækkert på grill. Løgbrød kan bages direkte i grillen på en bage/pizza sten, og så smager det bare godt. Det kan være svært at time, så det lige passer med at løgbrødet er færdigt til servering samme tid som pølser, kød eller grillede grøntsager, så jeg forbager det som regel i ovnen. Når brødet så skal bruges smider jeg det på grillen, enten på bagestenen eller indirekte grill, så bliver det bare super sprødt og lækkert.
Ingredienser
- 1 Færdig pizzadej eller hjemmelavet pizzadej Pizzadej opskrift
- 3 spsk olivenolie
- 3 løg i skiver
- 3 rødløg i skiver
- 3 fed hvidløg i skiver
- 3 skalotteløg i fine tern
- 3 forårsløg i skiver
- 0,25 tsk timian
- 2 dl fløde
- 125 g gorgonzola i tern
- salt og peber
Sådan gør du
- Steg alle løgene bløde i olien, uden de tager farve. Tilsæt fløden og timian, lad det koge let ind i løgene. Kom gorgonzola i og vend hurtigt rundt, tag panden fra varmen.
- Rul din færdighævede pizzadej ud. Fordel gorgonzolaløgmassen på.
- Bag den færdig i grillen på en varm brød/pizzasten. Eller bag den i ovnen ved 200 grader i ca 15 min, og varm den i grillen ved servering.

Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!