Kyllingefrikadeller med parmesan og purløg
Kyllingefrikadeller med parmesan og purløg

Kyllingefrikadeller med parmesan og purløg

Kyllingefrikadeller med parmesan og purløg har masser af smag, noget som ikke altid er tilfældet i kyllingefrikadeller. De er nemme at lave og samtidig sunde. Lav dem som aftensmad med feks pasta eller kartofler til. Brug dem som fyld i et pitabrød, som pålæg på rugbrød eller i en sandwich. Mulighederne er mange med disse smagfulde kyllingefrikadeller.
Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 15 min
Samlet tid 25 min
Ret Aftensmad, frokost
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 450 g hakket kylling
  • 10 g salt
  • 2 løg, fint revet
  • 1 æg
  • 1 dl kaffefløde eller mælk
  • 60 g mel
  • 2 spsk revet parmesan
  • 2 spsk finthakket purløg
  • friskkværnet peber
  • olie og smør til stegning

Sådan gør du 

  • Rør kyllingekødet sejt med saltet. Dette gøres nemmest med en håndmixer.
  • Bland resten af ingredienserne i farsen.
  • Steg dellerne gyldne ved jævn varme i halv olie og halv smør.
Kyllingefrikadeller med parmesan og purløg

Historien bag opskriften

Jeg har altid været glad for frikadeller og kylling, så kyllingefrikadeller ligger jo lige til højrebenet. Der er bare lige den detalje, at kyllingefrikadeller god kan være lidt smagsløse i sig selv. Derfor har jeg prøvet mig frem med lidt forskellige opskrifter og kom tilsidst frem til, at denne kombination med purløg og parmesan giver en god dybde i smagen. Er der en delle eller to i overskud, er det jo altid lækkert at have dem med i madpakken næste dag. Kyllingefrikadeller med parmesan og purløg er en rigtig dejlig hverdagsret, som er ukompliceret at lave.
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering