Klassisk nutella
Klassisk nutella med knasende nødder tager ikke mange minutter at lave og det smager bare helt fantastisk. Med denne nutella kan du nemt imponere dine gæster.
Ingredienser
- 50 g mørk chokolade (god kvalitet)
- 100 g hasselnødder
- 2 dl piskefløde
- 150 g flødechokolade
- 40 g smør (stuetemperatur)
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader. Læg nødderne på en bageplade med bagepapir, rist nødderne gyldne, ca 10 min.
- Når nødderne er afkølede nok, rul skallerne af med hænderne. Hak nødderne fint eller lidt groft efter temperament.
- Varm fløden til kogepunktet. Hak begge chokolader og kom dem i en skål. Hæld fløden over og rør godt, indtil chokoladen er smeltet. Pisk smør i,. Til sidst tilsæt hasselnødderne. Hæld nutella i et rent glas med låg og stil på køl.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!