Klassisk nutella

Klassisk nutella med knasende nødder tager ikke mange minutter at lave og det smager bare helt fantastisk. Med denne nutella kan du nemt imponere dine gæster.
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 20 min
Samlet tid 40 min
Ret Bedste nutella, hjemmelavet nutella, Nutella
Antal 1 glas

Ingredienser

  • 50 g mørk chokolade (god kvalitet)
  • 100 g hasselnødder
  • 2 dl piskefløde
  • 150 g flødechokolade
  • 40 g smør (stuetemperatur)

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 200 grader. Læg nødderne på en bageplade med bagepapir, rist nødderne gyldne, ca 10 min.
  • Når nødderne er afkølede nok, rul skallerne af med hænderne. Hak nødderne fint eller lidt groft efter temperament.
  • Varm fløden til kogepunktet. Hak begge chokolader og kom dem i en skål. Hæld fløden over og rør godt, indtil chokoladen er smeltet. Pisk smør i,. Til sidst tilsæt hasselnødderne. Hæld nutella i et rent glas med låg og stil på køl.
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering