Kanelsnegle

Gyldne nybagte kanelsnegle er helt fantastiske. Denne opskrift på kanelsegle er nem og ligetil. De har masser af smag og en blød krumme.
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 1 t 10 min
Samlet tid 2 t 30 min
Ret Kanelsnegle
Antal 12 stykker

Ingredienser

  • 300 g mel
  • 100 g margarine
  • 1 dl mælk
  • 50 g gær
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 1 æg
  • 100 g mørk farin
  • 100 g blød margarine
  • 4 tsk kanel
  • 1 spsk mel
  • æg til pensling

Sådan gør du
 

  • Margarine smeltes og afkøles med mælk. Gær, æg, salt og sukker tilsættes. Mel røres i lidt af gangen til dejen er blød og smidig. Skal hæve i 30 min.
  • Fyldet røres sammen.
  • Dejen rulles ud ca 20x30 cm. Fyldet smøres på i et jævnt lag. Dejen rulles derefter sammen som en roulade og skæres i ca 12 skiver. Skiverne lægges til efterhævning på en bageplade med bagepapir i 20 min. Pensles med æg og bages ved 225 grader i 8-10 min. Pynt med gassur, når sneglene er afkølet.
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering