Små tærter med chokolade og hindbær

Skønne små hindbærtærter. Bunden er knasende sprød med dejlig mørk chokoladestykker, fyldet frisk med lime og mascarpone toppet med skønne friske hindbær.
Arbejdstid 30 min
Tilberedningstid 30 min
Samlet tid 1 t
Ret Små tærter med chokolade og hindbær
Antal 6 små tærter

Ingredienser

Fyld

  • 0,5 lime, saft og skal herfra
  • 1 vaniljestang, korn herfra
  • 1 dl creme fraiche
  • 250 g mascarpone
  • 100 g hakket mørk chokolade
  • 2 spsk sukker
  • friske mynteblade
  • hindbær

Bund

  • 250 g hvedemel
  • 120 g hakkede mandler
  • 75 g blødt smør
  • 50 g sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 æg

Sådan gør du
 

  • Bland alle ingredienserne til bunden i en skål. Rul dejen ud og skær cirkler, som passer i dine smurte forme. Pres dejen på plads med fingrene. De skal bages ca 15 min ved 180 grader. Alternativt kan du lave en stor tærte, i stedet for små tærter.
  • Lav fyldet, i mens tærterne er i ovnen. Rens hindbærene og lad dem tørre helt. Bland mascarpone, cremefraiche, lime saft og sukker sammen i en skål.
  • Når tærtebundene er afkølet, drys chokolade i bunden. Dernæst mascarpone cremen og pynt med hindbær og evt lidt mynte blade.
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering