Hurtig gryderet med kylling
Denne ret er både hurtig og velsmagende. Kyllingen er saftig med en lækker hvidvin fløde sauce, kogt med grøntsager og knasende nødder. I alt klaret på kun 20 min.
Ingredienser
- 800 g kylling i tern
- 2 dl mel
- 2 tsk salt
- 1 tsk friskkværnet peber
- olie til stegning
- 2 gulerødder i skiver
- 0,5 knoldselleri i tern
- 200 g champignon i kvarte
- 1 finthakket løg
- 1,5 dl vand
- 1,5 dl hvidvin
- 3 dl fløde
- 1,5 dl groft hakket mandler
Sådan gør du
- Hvis du ønsker ris som tilbehør, så start med at koge det efter anvisningen.
- Bland mel, salt og peber, vend kyllingestykkerne heri. Skyl og skær grøntsager, så de er klar gryderetten.
- Hæld rigelig olie i en gryde og brun kyllingestykkerne. Tilsæt grøntsagerne, og steg det hele af i 2 min. Tilsæt vand og hvidvin, og lad retten simre i 10 minutter.
- Hak mandler groft. Tilsæt fløde og mandler, kort før retten skal serveres. Smag til med salt og peber. Server med evt ris.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!