Hurtig gryderet med kylling

Denne ret er både hurtig og velsmagende. Kyllingen er saftig med en lækker hvidvin fløde sauce, kogt med grøntsager og knasende nødder. I alt klaret på kun 20 min.
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 20 min
Samlet tid 40 min
Ret Hurtig gryderet med kylling
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 800 g kylling i tern
  • 2 dl mel
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk friskkværnet peber
  • olie til stegning
  • 2 gulerødder i skiver
  • 0,5 knoldselleri i tern
  • 200 g champignon i kvarte
  • 1 finthakket løg
  • 1,5 dl vand
  • 1,5 dl hvidvin
  • 3 dl fløde
  • 1,5 dl groft hakket mandler

Sådan gør du
 

  • Hvis du ønsker ris som tilbehør, så start med at koge det efter anvisningen.
  • Bland mel, salt og peber, vend kyllingestykkerne heri. Skyl og skær grøntsager, så de er klar gryderetten.
  • Hæld rigelig olie i en gryde og brun kyllingestykkerne. Tilsæt grøntsagerne, og steg det hele af i 2 min. Tilsæt vand og hvidvin, og lad retten simre i 10 minutter.
  • Hak mandler groft. Tilsæt fløde og mandler, kort før retten skal serveres. Smag til med salt og peber. Server med evt ris.
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering