Go Back
+ servings
Hurtig gryderet med kylling

Hurtig gryderet med kylling

Denne ret er både hurtig og velsmagende. Kyllingen er saftig med en lækker hvidvin fløde sauce, kogt med grøntsager og knasende nødder. I alt klaret på kun 20 min.
Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 20 min
Samlet tid 30 min
Ret Hurtig gryderet med kylling
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 800 g kylling i tern
  • 2 dl mel
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk friskkværnet peber
  • olie til stegning
  • 2 gulerødder i skiver
  • 0,5 knoldselleri i tern
  • 200 g champignon i kvarte
  • 1 finthakket løg
  • 1,5 dl vand
  • 1,5 dl hvidvin
  • 3 dl fløde
  • 1,5 dl groft hakket mandler

Sådan gør du 

  • Hvis du ønsker ris som tilbehør, så start med at koge det efter anvisningen.
  • Bland mel, salt og peber, vend kyllingestykkerne heri. Skyl og skær grøntsager, så de er klar gryderetten.
  • Hæld rigelig olie i en gryde og brun kyllingestykkerne. Tilsæt grøntsagerne, og steg det hele af i 2 min. Tilsæt vand og hvidvin, og lad retten simre i 10 minutter.
  • Hak mandler groft. Tilsæt fløde og mandler, kort før retten skal serveres. Smag til med salt og peber. Server med evt ris.
Hurtig gryderet med kylling