Grillet torpedo okse- og svinekødsspyd
Grillet torpedo okse- og svinekødsspyd

Grillet torpedo okse- og svinekødsspyd

Der er smæk på smagen, og formen er strømlinet. Hakket okse og hakket svinekød krydret med sennep og persille, lægger grund til disse grillspyd. Når grillen startes op en dejlig lun aften, smider vi som regel forskellige ting på, og spiser lidt hen af vejen. Så ting der ikke skal have for længe, foretrækker vi. Torpedo spyd er en fast del af vores grill sortiment. De er nemme hurtige og rigtig gode til, at sætte lidt fut i smagsløgene. Det er ikke fordi de smager stærkt, de er bare smagfulde. Kapers er med til, at give noget power til spyddene, så for mig er de et must, men bryder man sig ikke om dem, kan de undlades.
Arbejdstid 35 min
8 min
Samlet tid 43 min
Ret Grillet torpedo okse- og svinekødsspyd
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 250 g hakket svinekød
  • 250 g hakket okse
  • 1 spsk grovkornet sennep
  • 1 spsk små kapers - kan undlades
  • 1 dl hakket persille
  • 1 fed presset hvidløg
  • 0,5 løg i små tern
  • 1 æggeblomme
  • 1 tsk salt
  • 8 vrid peberkværn
  • 8 grillspyd (gerne lagt i vand, ca 15 min)

Sådan gør du 

  • Rør alle ingredienser godt sammen.
  • Del farsen i 8 klumper. Tag en klump op i hånden og pres den godt sammen til bolle. Skub et grillspyd i gennem kødbollen. Form nu kødbollen i "torpedo"form, så den hænger godt fast på spyddet.
  • Lad spyddene hvile i 20 min, vend dem efter 10 min, så de får 2 "flade" sider. Pensl spyddene med olie og grill dem ca 4-5 min på hver side til de er gennemstegt.
Grillet torpedo okse- og svinekødsspyd
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering