Asianstyle kyllingebryst på grill
Grillet kylling på en ny og sund måde. Denne variant af grillet kylling er nem og helt simpel, men smager alligevel meget anderledes saftig, frisk, sødt og lidt stærkt. Arbejdstiden på kun 15 min er lige til at overskue og kyllingen passer sig selv på grillen i en stanniol pakke som på foto. Har du børn eller andre i selskabet, som ikke spiser chilli, lav bare pakker specielt til dem uden chilli. Stanniol pakkerne sikrer, at kyllingen bevarer sin saft og ikke tørrer ud. Kan serveres feks med ris eller nudler.
Udstyr
- Stanniol
Ingredienser
- 2 kyllingebryster
- 2 spsk soya
- 2 spsk sesamolie
- salt og peber
- 1 mango skrællet i små tern
- 1 gul peberfrugt i små tern
- 1 rød chili finthakket
- 1 lille forårsløg i skiver
- 1 dl hakket grofthakket koriander
- 2 spsk limesaft
- stanniol
Sådan gør du
- Mariner kyllingebrysterne i soya, sesamolie i min 1 time.
- Læg de marinerede bryster på hver deres stykke stanniol, krydr med salt og peber. Pak stanniolen lidt op om brysterne, hæld marinaden over og krydr igen med lidt salt og peber.
- Bland mango, peberfrugt, forårsløg, chili, koriander, limesaft og fordel i de to pakker.
- Luk pakkerne og grill dem på indirekte varme ved 200 grader i ca 20 min. Grilltiden kan variere, så tjek altid at kyllingen er gennemstegt.
- Lad gerne pakkerne hvile i 5 min, inden du åbner.
- Pynt med evt med frisk koriander
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!