Go Back
+ servings

Græskarkage med chokoladestykker

Denne græskarkage er dejlig blød og våd med varme krydderier og lækre små chokoladestykker. En rigtig efterårskage, som matcher skønt med en kop varm the.
Arbejdstid 20 min
Tilberedningstid 1 t
Samlet tid 1 t 20 min
Ret Græskarkage med chokoladestykker
Antal 15 stykker, ca

Ingredienser

  • 120 g grahamsmel
  • 60 g fuldkornshvedemel
  • 1,5 tsk bagepulver
  • 1 tsk kanel
  • 0,25 tsk muskatnød
  • 0,25 tsk ingefær
  • 0,25 tsk salt
  • 0,5 dl kokosolie, smeltet
  • 2,4 dl græskarpuré på dåse
  • 0,5 dl græsk yoghurt
  • 0,5 dl ahornsirup
  • 0,5 dl brun sukker
  • 1 sammenpisket æg
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1,5 dl chokoladeknapper

Sådan gør du 

  • Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smør en bageform ca 20 x 15 cm med fedtstof.
  • Bland mel, bagepulver, krydderier, salt og sæt det til side.Smelt kokosolie ved at placere det i en mikrobølgeovn i 15 sekunder af gangen med omrøring imellem, indtil der ikke er flere klumper. I en ny skål, bland græskar, græsk yoghurt, ahornsirup, sukker, æg og vanilje. Tilføj kokosolien herefter.
  • Bland de våde ingredienser til de tørre ingredienser og rør forsigtigt. Tilsæt chokoladeknapper og vend forsigtigt rundt i dejen. Fordel dejen i formen, bagetid ca 50 min. Lad kagen køle af min 10 min før servering.