Gazpacho suppe med melon
Denne sunde gazpacho suppe med melon skal serveres iskold. Den smager dejlig sødt og salt med masser af friskhed. Kan laves dagen før servering.
Ingredienser
- 1 finthakket agurk
- 150 g finthakket babyspinat
- 1 fed finthakket hvidløg
- 1 finthakket gul peberfrugt
- 1 finthakket fennikel
- 3 stænger finthakket bladselleri
- 2 lime, saft
- 1 hønsebouillonterning
- 0,5 liter netmelon (eller galiamelon)
- friskkværnet peber
- salt
Pynt, som feks.
- finthakket rød peber
- finthakket mango (eller melon)
- mandler (eller cashew nødder)
- stimler af limeskal
Sådan gør du
- Opløs bouillonterningen i 1 dl vand og lad det køle af. Blend alle ingredienserne til en suppe, tilsæt bouillon og smag til med salt og peber. Det er vigtigt at alle klumper er blendet væk, er du i tvivl hæld suppen gennem en fin si.
- Suppen skal serveres iskoldt med finthakket grønt, saltede grofthakkede nødder og stimler af limeskal.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!