Go Back
+ servings
Gazpacho suppe med melon

Gazpacho suppe med melon

Denne sunde gazpacho suppe med melon skal serveres iskold. Den smager dejlig sødt og salt med masser af friskhed. Kan laves dagen før servering.
Arbejdstid 20 min
Tilberedningstid 20 min
Samlet tid 40 min
Ret Gazpacho suppe med melon
Antal 8 personer

Ingredienser

  • 1 finthakket agurk
  • 150 g finthakket babyspinat
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • 1 finthakket gul peberfrugt
  • 1 finthakket fennikel
  • 3 stænger finthakket bladselleri
  • 2 lime, saft
  • 1 hønsebouillonterning
  • 0,5 liter netmelon (eller galiamelon)
  • friskkværnet peber
  • salt

Pynt, som feks.

  • finthakket rød peber
  • finthakket mango (eller melon)
  • mandler (eller cashew nødder)
  • stimler af limeskal

Sådan gør du 

  • Opløs bouillonterningen i 1 dl vand og lad det køle af. Blend alle ingredienserne til en suppe, tilsæt bouillon og smag til med salt og peber. Det er vigtigt at alle klumper er blendet væk, er du i tvivl hæld suppen gennem en fin si.
  • Suppen skal serveres iskoldt med finthakket grønt, saltede grofthakkede nødder og stimler af limeskal.
Gazpacho suppe med melon