Fetasalat med ramsløg
Fetasalat med ramsløg

Fetasalat med ramsløg

Du kender måske den tyrkiske dip haydari. Denne opskrift er lidt derhen af, i hvertfald så langt, at den også indeholder feta blandet med peberfrugt, og andre lækkerier. Fetasalat med ramsløg...fordi jeg var i skoven forleden, og fandt et "hav" af de lækre velduftende og velsmagende ramsløgs planter. Det er ligesom hyldeblomster en kort fornøjelse, og man må handle hurtigt, og lave lækkerier når naturen byder sig til.Hvis ikke det er ramsløg sæson, kan man bruge persille, basilikum eller de små blade fra citrontimian i stedet, kom da lidt finthakket løg og eller hvidløg i salaten også. Fetasalat er nem og godt tilbehør til kylling, fisk. lam, okse, gris og ikke mindst til alle former for grillmad. Fetasalat smager også fremragende smurt ud på et stykke ristet brød, som fyld i pita, som en del af en tapasmenu, til farsering af kød (se opskrift på feta farseret kyllingebryst) mulighederne er rigtig mange.
Arbejdstid 15 min
Samlet tid 15 min
Ret Fetasalat med ramsløg
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 200 g smuldret feta
  • 0,5 gul peber i fine tern
  • 3 røde tomater i fine tern
  • 1 tsk fint revet citronskal
  • 20 blade ramsløg skåret i fine strimler alternativt persille, basilikum eller de små blade fra citrontimian i stedet, kom da lidt finthakket løg og eller hvidløg i salaten også.
  • 2 spsk god olivenolie
  • friskkværnet peber

Sådan gør du 

  • Vend forsigtigt det hele sammen
  • Smag til og færdig
Fetasalat med ramsløg
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering