Kanelsnegle
Gyldne nybagte kanelsnegle er helt fantastiske. Denne opskrift på kanelsegle er nem og ligetil. De har masser af smag og en blød krumme.
Ingredienser
- 300 g mel
- 100 g margarine
- 1 dl mælk
- 50 g gær
- 2 spsk sukker
- 1 tsk salt
- 1 æg
- 100 g mørk farin
- 100 g blød margarine
- 4 tsk kanel
- 1 spsk mel
- æg til pensling
Sådan gør du
- Margarine smeltes og afkøles med mælk. Gær, æg, salt og sukker tilsættes. Mel røres i lidt af gangen til dejen er blød og smidig. Skal hæve i 30 min.
- Fyldet røres sammen.
- Dejen rulles ud ca 20x30 cm. Fyldet smøres på i et jævnt lag. Dejen rulles derefter sammen som en roulade og skæres i ca 12 skiver. Skiverne lægges til efterhævning på en bageplade med bagepapir i 20 min. Pensles med æg og bages ved 225 grader i 8-10 min. Pynt med gassur, når sneglene er afkølet.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!