Thai svinekød med grønne bønner

Thai svinekød med grønne bønner
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
En hurtig og meget lækker ret med masser af sødme, hvidløg, chili og fish sauce.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Thai svinekød med grønne bønner
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
En hurtig og meget lækker ret med masser af sødme, hvidløg, chili og fish sauce.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid20min
Ventetid0
Samlet tid20min
  • Sværhedsgrad nem
personer
Arbejdstid20min
Ventetid0
Samlet tid20min
  • Sværhedsgrad nem
personer

SÅDAN GØR DU

  1. Kog ris efter anvisning på emballagen.
  2. Steg kødet i rigelig olie. Hak hvidløg og chili og steg med. Når kødet er gyldent, drysses sukker over og retten svitser, indtil sukkeret er brunet. Tag kødet fra panden.
  3. Skær bønnerne i mindre stykker. Hæld lidt mere olie på panden og svits bønnerne ca 1 min.
  4. Hæld 0,5 dl vand på panden og lad bønnerne et par minutter. Bland ris med kød og bønner, smag til med fish sauce og server.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *