Hurtig tortillas med sprød fisk
INGREDIENSER
- Fisk
- 400 g hvid fisk (filet) feks torsk, sej eller pangasius
- 2 tsk salt
- ca 3 dl mel
- 2 sammenrørte æg
- ca 3 dl pankorasp
- Olie til stegning
- Dressing
- 6 spsk cremefraiche
- 4 spsk mayonnaise
- 1 knsp chili (kan udelades)
- 4 spsk frisk limesaft
- salt
- Fyld
- 3 dl snittet babyspinat blade
- 1 dl finthakket koriander
- 1 finthakket grøn chili (eller jalapeno)
- 1 finthakket salatløg
- 1 lime, saft herfra
- salt
- Andet
- 8 tortillas
Arbejdstid20min |
Ventetid0 |
Samlet tid20min |
personer |
|
|
SÅDAN GØR DU
- Skær fisken i små stykker. Krydr dem med salt. Vend dem i mel, derefter i pisket æg og til sidst i rasp. Steg dem gyldne og sprøde i rigelig olie på en varm pande. Lad dem dryppe af på køkkenrulle.
- Bland fyldet sammen og smag til med lidt salt. Bland ingredienserne sammen til dressingen og smag til med salt.
- Saml din tortilla med først fyld, derefter dressing og til sidst fisk.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!