Squash med ost
Lækre fyldte squash med ost, porre og ris. En meget smagfuld og nem ret, som mætter rigtigt godt. Vil du spare på kalorierne, så vælg en fedtfattig ost.
Ingredienser
- 4 grønne squash
- 0,5 tsk groft salt
- 4 spsk friskpresset citronsaft
- 1 finthakket porre
- 1 dl hakket frisk dild
- 2 spsk hakket frisk bredbladet persille
- 6 tomater i små tern
- 2 dl Løse ris
- 5 spsk pinjekerner
- 15 g smør
- 2 knuste fed hvidløg
- 75 g mozzarella ost
- 1 tsk groft salt
- friskkværnet peber
Sådan gør du
- Vask squash og flæk dem på langs. Fjern kernerne med en ske. Placer de halve squash i et ovnfast fad.
- Drys med 0,5 tsk salt og dryp citronssaft. Bland porre, krydderurter,små tern tomat, rå ris, pinjekerner, små klatter smør og knust hvidløg. Tilsæt salt og peber. Læg fyldet i squashene. Dæk fadet med folie og bag ved 180 grader i ca 50 min, til risene er møre.
- De sidste ca 5 min drys osten over squashene. Øg varmen til 250 grader indtil til osten er let gylden.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!