Røsti kartofler

Disse røsti er sprøde med masser af smag. De passer godt som tilbehør til aftensmad, salat eller til luksus brunch.
Forb. tid 25 min
Tilb. tid 25 min
Samlet tid 50 min
Ret rösti, Røsti kartofler
Antal 2 personer

Ingredienser

  • 500 g bagekartofler
  • 1 lille løg
  • 1 dl revet ost
  • 2 spsk olie
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Skræl og riv kartoflerne groft på et rivejern. Pres vandet ud af kartoflerne med hænderne.
  • Hæld de revne kartofler i en skål, tilsæt fintrevet løg, ost, olie og salt og peber. Rør det godt sammen.
  • Form små runde flade røsti og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag ved 180 grader ca 30 min indtil de er gyldne.
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering