Sprøde kammuslinger med grønne asparges
INGREDIENSER
- 12 store kammuslinger
- 1 dl dl majsmel
- 70 g sesamfrø
- 400 g grønne asparges
- 0,5 dl vand
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk vermouth eller sherry
- 2 spsk sojasauce
- 2 tsk sukker
- 1 citron
Arbejdstid25min |
Ventetid0 |
Samlet tid25min |
personer |
|
|
SÅDAN GØR DU
- Vend kammuslingerne i majsmel og steg dem på en teflon pande ved høj varme i en god sjat olie. Steg indtil de bliver godt gyldne og tag dem op. Rul dem i sesamfrø. Hæld fedtstoffet fra panden og tør af med køkkenrulle.
- Knæk den trævlede ende af aspargesene af og skær evt resten i mundrette stykker. Hæld lidt ny olie på panden sammen med revet eller presset hvidløg. Tilsæt vand rørt med 1 tsk majsmel på panden sammen med vermouth/sherry, sojasauce og sukker.
- Lad asparges simre med saucen under omrøring i et par minutter. Server evt med ris, ærter og lidt citron.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!