
Honning og lime marineret grillet laks
Sprød grillet laks med en dejlig smag af honning, lime, soya og hvidløg. Er du typen, som syntes at fisk kan smage for meget af fisk, så der denne opskrift lige noget for dig.
Ingredienser
- 4 stykker laks
- 4 spsk sojasauce
- 4 spsk honning
- 1 lime
- friskkværnet peber
- 1 spsk neutral olie (ikke olivenolie)
- 1 fed presset hvidløg
Sådan gør du
- Bland soja, honning, saft fra en lime, hvidløg og lidt peber og olie sammen. Vend laksen i marinaden. Dæk den med film og stil den i køleskabet i minimum 20 min. Jo længere den trækker, des mere smag giver marinaden.
- Start grillen eller tænd for ovnen på 225 gader.
- I ovnen skal laksen bage i 10-12 min, de sidste minutter gerne med grill. På grillen 4-6 min på indirekte varme og resten på direkte varme. Vil du gerne have ekstra smag, kan du pensle laksen undervejs med den overskydende marinade.

Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!