
Grillet svinekødspyd
Grillet svinekødspyd er særlig gode, fordi de har ligget i en smagfuld vietnamesisk inspireret marinade, som giver en helt fantastisk smag og saftigt kød.
Ingredienser
- 500 g svinekød feks nakkefillet
- træpinde (lagt i blød i vand ca 15 min)
Marinade
- 4 fed finthakket hvidløg
- 1 finthakket løg
- 2 stænger citrongræs (brug kun nedeste hvide del)
- 6 spsk honning
- 3 spsk soya
- 2 spsk fiskesovs
- 1 tsk peber
Sådan gør du
- Skær hvidløg, citrongræs og løg i små stykker og bland de øvrige ingredienser til marinaden. Blend det grundigt med en stavblender til en sauce.
- Skær svinekødet tern. Vend det sammen med marinaden og lad det trække i mindst en time, men gerne længere tid.
- Sæt svinekødet på spyd og grill over kul eller ovnens grillfunktion 230 grader ca 15-20 min indtil de er gennemstegte.
- Disse grillet svinekødspyd passer godt sammen med en salat af friske og sprøde grøntsager, drysset med peanuts samt ris eller nudler. Desuden er de lækre i vietnamesiske forårsruller eller i pitabrød.

Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!