Grillet svinekødspyd

Grillet svinekødspyd er særlig gode, fordi de har ligget i en smagfuld vietnamesisk inspireret marinade, som giver en helt fantastisk smag og saftigt kød.
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 1 min
Samlet tid 22 min
Ret Grillet svinekødspyd
Antal 2 personer

Ingredienser

  • 500 g svinekød feks nakkefillet
  • træpinde (lagt i blød i vand ca 15 min)

Marinade

  • 4 fed finthakket hvidløg
  • 1 finthakket løg
  • 2 stænger citrongræs
  • 6 spsk honning
  • 3 spsk soya
  • 2 spsk fiskesovs
  • 1 tsk peber

Sådan gør du
 

  • Skær hvidløg, citrongræs og løg i små stykker og bland de øvrige ingredienser til marinaden. Blend det grundigt med en stavblender til en sauce.
  • Skær svinekødet tern. Vend det sammen med marinaden og lad det trække i mindst en time, men gerne længere tid.
  • Sæt svinekødet på spyd og grill over kul eller ovnens grillfunktion 230 grader ca 15-20 min indtil de er gennemstegte.
  • Disse grillet svinekødspyd passer godt sammen med en salat af friske og sprøde grøntsager, drysset med peanuts samt ris eller nudler. Desuden er de lækre i vietnamesiske forårsruller eller i pitabrød.
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering