
Grillet laks med rejefyld
Lækkert mør saftig laks, nærmest med indlagt sovs. Serverer du denne her grillede laks, fyldt op med rejer, dild, citron, mayonnaise og cremefraiche behøver du kun et stykke godt brød og en lille salat, så er grill lykken gjort. Det smager super godt, og holder sig pga af fyldet meget saftigt. Retten er nem at forberede og kan laves klar til grill i god tid. Vi laver den mange gange hver sommer, og når der i foråret er store skønne hvide asparges. Skøn som både frokost, forret og hovedret.
Ingredienser
- 1 stykke laks med skind, på ca 600 g - opskriften er lavet som hovedret, reducer mængden ved forret.
- 250 g rejer
- 1 dl mayo
- 0,5 dl cremefraiche
- 0,5 dild hakket dild
- 1 spsk citronsaft
- 0,5 tsk salt
- 6 vrid med peberkværn
Sådan gør du
- Rør mayo, cremefraiche, rejer, dild citronsaft, salt og peber sammen.
- Skær 4 lommer i laksen, skær dem helt ned til skindet, men uden at skære ned i skindet. Pres så meget fyld du kan godt ned i revnerne. Resten af fyldet fordeles ud over laksen.
- Grill laksen i en folie bakke eller på en plade i 20 -25 min ved indirekte grill.

Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!