Go Back
+ servings
Grillet laks med rejefyld

Grillet laks med rejefyld

Lækkert mør saftig laks, nærmest med indlagt sovs. Serverer du denne her grillede laks, fyldt op med rejer, dild, citron, mayonnaise og cremefraiche behøver du kun et stykke godt brød og en lille salat, så er grill lykken gjort. Det smager super godt, og holder sig pga af fyldet meget saftigt. Retten er nem at forberede og kan laves klar til grill i god tid. Vi laver den mange gange hver sommer, og når der i foråret er store skønne hvide asparges. Skøn som både frokost, forret og hovedret.
Arbejdstid 20 min
Tilberedningstid 20 min
Samlet tid 40 min
Ret Grillet laks med rejefyld
Antal 4 personer -hovedret

Ingredienser

  • 1 stykke laks med skind, på ca 600 g - opskriften er lavet som hovedret, reducer mængden ved forret.
  • 250 g rejer
  • 1 dl mayo
  • 0,5 dl cremefraiche
  • 0,5 dild hakket dild
  • 1 spsk citronsaft
  • 0,5 tsk salt
  • 6 vrid med peberkværn

Sådan gør du 

  • Rør mayo, cremefraiche, rejer, dild citronsaft, salt og peber sammen.
  • Skær 4 lommer i laksen, skær dem helt ned til skindet, men uden at skære ned i skindet. Pres så meget fyld du kan godt ned i revnerne. Resten af fyldet fordeles ud over laksen.
  • Grill laksen i en folie bakke eller på en plade i 20 -25 min ved indirekte grill.
Grillet laks med rejefyld