Fyldte peberfrugter med couscous, squash og ost
Disse smagfulde peberfrugter er fyldt med smag af sol og sommer. Derfor passer de rigtigt godt på grillen, men kan også laves i ovnen. Får du gæster, lav fyldet i forvejen.
Ingredienser
- 4 halveret peberfrugter
- olivenolie
- 20 g smør
- 1 finthakket squash
- 100 g couscous
- 85 g hakkede solmodne tomater
- 3 spsk hakket frisk basilikum blade
- 125 g revet mozzarella
- 3 spsk finthakket koriander
- 2 tsk citronsaft evt lidt revet citronskal
Sådan gør du
- Pensl peberfrugter med lidt olivenolie . Grill peberfrugterne på indirekte varme eller i ovnen 180 grader. Ca 3-5 min på hver side. De må ikke falde sammen.
- I mens smeltes smørret i en gryde. Steg squash, løg og hvidløg til de er gyldne . Tilsæt couscous og rør rundt i 1 min. Tilføj 100ml kogende vand, rør rundt og fjern fra varmen. Dæk til og lad det stå i 5 min. Rør tomater, koriander, basilikum og citronsaft i couscous. Smagt til med salt. Brug denne blanding til at fylde peberfrugter .Top hver peberfrugt med revet mozzarella .
- Placer fyldte peberfrugter på grillen (indirekte varme) i 2-3 minutter eller i ovnen 180 grader, indtil mozzarella osten er smeltet . Server dine fyldte peberfrugter varme eller kolde.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!