Brunkager
Klassisk opskrift brunkager, som er nem og helt ligetil. Med denne opskrift, kan det ikke svare sig at købe dem i supermarkedet. Lav gerne dejen dagen før bagning.
Ingredienser
- 200 g sirup
- 200 g margarine eller smør
- 100 g sukker
- 100 g brun sukker
- 2 spsk kanel
- 1 spsk støt nellike
- 1 tsk ingefær
- 500 g mel
- 1 strøgen spsk natron
- 0,5 tsk potaske
Sådan gør du
- Sirup, margarine og sukker varmes i en gryde.
- Tilsæt øvrige ingredienser og ælt sammen.
- Rulles til “pølser” på ca 4-5 cm og læg i køleskabet nogle timer eller til næste dag, rullerne skal være hårde.
- Tænd ovnen på 170 g alm ovn. Skær så tynde skiver, som muligt. Læg skiverne på en bageplade med bagepapir. Bages i cirka 5 min.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!