Bagt pasta med bacon og tomat
Denne bagte pasta er både nem og smager dejligt med ristet bacon, søde tomater og cremet sauce. En helt enkel og klassisk ret, som man kan lave på ingen tid.
Ingredienser
- 300 g pasta
- 3 æg
- 500 ml mornaysovs
- 1,5 tsk salt
- 1 finthakket løg
- 2 fed finthakket hvidløg
- 200 g bacon i tern
- 200 g tomater i halve
- revet mozeralla
- olie til stegning
Sådan gør du
- Kog pasta al dente, den må ikke blive for blød.
- Steg bacon tern sprøde og læg dem til afdrypning på køkkenrulle. Hak løg og hvidløg, steg dem i fedtstoffet fra bacon.
- Pisk æg i en skål og tilsæt mornaysovs og salt. Når det er blandet godt sammen kogt pasta, bacon, løg og tomater. Rør det hele godt sammen og hæld det ud i et ovnfast fast. Drys ost på toppen. Bag det i ovnen ved 170 grader i ca 15 min.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!